AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - Şuhut LİMAK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şuhut LİMAK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hacı Musa Mah. Mezbaha Caddesi No2 Şuhut / Afyon
Vizyon
VİZYONUMUZ İstiyoruz ki; Tüm öğrenciler teknolojik gelişmelerden sonuna kadar yararlansın. İstiyoruz ki; Eğitim ve Öğretimde model oluşturacak bir okul olalım. İstiyoruz ki; Öğrenme okulumuzda temel ihtiyaç kabul edilsin, her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsat verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda Eğitim ve Öğretimle birlikte sosyal ve sportif faaliyetlerde bölge, yurt ve dünya çapında ödüller alınsın İstiyoruz ki; Mezunlarımızın hepsi işe yerleşebilsin en az % 40 ı üniversiteyi kazansın. Kısaca vizyonumuz; Mutlu, öz güvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ; Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin öğrenmelerini ve çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle yetişmelerine fırsat sağlayarak, sektörün ihtiyacı olan istihdam edilebilecek nitelikli ara eleman yetiştirmek, üniversiteye öğrenci yerleştirmek için varız. Ve Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Öğretim Şekli :Normal
Kaloriferli
ADSL (1 Mbit)
Hacı Musa Mah. Mezbaha Caddesi No:2 İlçe : Şuhut İl : Afyonkarahisar
Hacı Musa Mah. Mezbaha Caddesi No:2 İlçe : Şuhut İl : Afyonkarahisar
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine olan uzaklık 29 km´dir. İlçe merkezindedir. İlçe merkezine uzaklık 500 metre´dir.