Okulumuz Hakkında

Hacı Musa Mah. Mezbaha Caddesi No2 Şuhut / Afyon
 Fotoğrafı

VİZYON

VİZYONUMUZ İstiyoruz ki; Tüm öğrenciler teknolojik gelişmelerden sonuna kadar yararlansın. İstiyoruz ki; Eğitim ve Öğretimde model oluşturacak bir okul olalım. İstiyoruz ki; Öğrenme okulumuzda temel ihtiyaç kabul edilsin, her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsat verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda Eğitim ve Öğretimle birlikte sosyal ve sportif faaliyetlerde bölge, yurt ve dünya çapında ödüller alınsın İstiyoruz ki; Mezunlarımızın hepsi işe yerleşebilsin en az % 40 ı üniversiteyi kazansın.

MİSYON

MİSYONUMUZ; Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin öğrenmelerini ve çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle yetişmelerine fırsat sağlayarak sektörün ihtiyacı olan ara elaman yetiştirmek , istihdam etmek ayrıca kendi alanlarında üniversiteye yerleştirmek için varız.

Öğretmen

Lojman Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine olan uzaklık 29 km´dir. İlçe merkezindedir. İlçe merkezine uzaklık 500 metre´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Hacı Musa Mah. Mezbaha Caddesi No:2 İlçe : Şuhut İl : Afyonkarahisar